Wil je buddy worden?

Ben je transgender* en heb je al wat ervaring?
Wil je anderen bijstaan die nog aan het begin van hun transitie staan?
Vind je verbondenheid en empathie belangrijk?

Dan is buddy zijn iets voor jou! Meld je aan door de velden hieronder in te vullen en te verzenden,of stuur een mail naar tbuddy.info@gmail.com . We contacteren je dan voor een kennismakingsgesprek. Daarna krijg je samen met andere buddy’s een korte opleiding. Die opleiding is een verbindend samenzijn waarin we dingen inoefenen zoals:

  • mensen onbevooroordeeld accepteren in hun eigenheid
  • spreken en handelen vanuit gelijkwaardigheid
  • vertrouwen geven en ontvangen
  • echt luisteren

Na deze opleiding ben je klaar om te starten als buddy. We brengen je in contact met een persoon die voor zover mogelijk ongeveer dezelfde leeftijd, genderidentiteit, woonplaats en interesses heeft. Als jullie allebei akkoord gaan, starten jullie als buddy-duo.

Als buddy neem je ook deel aan de buddyvergadering. Dit is een plaats voor uitwisseling van ervaringen. In deze bijeenkomsten steunen we elkaar, kan bijkomende opleiding gegeven worden, en maken we het graag gezellig. Buddy’s kunnen ook steeds een persoonlijk gesprek vragen met een coach van T-buddy.

Ik wil een buddy

Ik ben een beginnend of zoekende trans* persoon en zou graag iemand hebben om me te helpen mijn weg te vinden of vragen te beantwoorden.

Ik wil een gesprek

Ik ben een beginnend of zoekende trans* persoon en wil graag een éénmalig 1-op-1 gesprek met een buddy.

Ik wil buddy worden

Ik ben een ervaren transgender* of non-binair persoon en wil graag anderen op hun pad helpen.

T-Café

Elke derde vrijdag van de maand organiseren we T-Café in de peperfabriek in antwerpen, een gezellig praatcafe en safe space voor trans* mensen en hun omgeving.